Het team van Meer dan Kappers stelt zich graag voor.

Maria  is meervoudig gespecialiseerd pedicure en werkt met modern apparatuur om de klant zo prettig mogelijk te behandelen.. ,,Ik ben in het bezit van de aantekening DV/RV, oncologische voetzorg. Gediplomeerd lid Provoet en ben KRP (Kwaliteitsregister Pedicures) geregistreerd."

PRODUCTEN Renendie is zowel topstylist als gediplomeerd schoonheidsspecialiste en is gespecialiseerd in hotstone-, body- en bindweefselmassage en acne-behandelingen. ,,Ik werk uitsluitend met betrouwbare, op biologische basis ontwikkelde en volledig dierproefvrije producten."

SALONMANAGER Cora is salonmanager en topstylist binnen het team. ,,Ik zit al sinds mijn 18e in dit fantastische vak. Het is geweldig dat we hier met meerdere disciplines zoveel kunnen bieden. En dat voor jong- en oud. Bovendien vullen we elkaar prima aan. Dat is de echte kracht van Meer dan Kappers."

TOPSTYLIST Marjon van Eck. Ook zij is topstylist binnen de kapsalon. ,,Ik zit al heel wat jaren in het kappersvak en beschik over veel ervaring. Dames, heren en kinderen zijn bij mij van harte welkom.

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: