Love your skin. Houd van je huid.

Schoonheidssalon Charlene werkt samen met meer dan kappers. Met een passie voor natuurlijke huidverbetering hoop ik jou te verwelkomen en te helpen naar een nog stralendere huid. 

 

Voel je je fijn van buiten dan helpt dit om je fijn te voelen van binnen. Er is bewust gekozen voor de op biologische basis, kwalitatieve en natuurlijke huidverzorging van Jean d'Arcel. Wat daarnaast ook nog eens dierproefvrij is. Jean d'Arcel is al sinds de jaren 60 op de markt en heeft een eigen laboratorium waar de nieuwste werkstoffen en wetenschappelijke inzichten in de producten worden verwerkt. 

 

Naast huidverbeterende gezichtsbehandelingen ben je hier ook aan het juiste adres voor ontspanning, specialistische behandelingen en overige behandelingen. 

 

Base Experience | duur 30 minuten € 35,50 

 Een korte gezichtsbehandeling. Maak kennis met Schoonheidssalon Charlene bij meer dan kappers. Zoals elke behandeling luister ik naar jouw wensen en kijken we samen naar de mogelijkheden. 

 

Flow treatment | duur 45 minuten € 55,00

 Voor ontspanning en verzorging ben je hier aan het juiste adres. Bevat onder andere een ontspannende gezichtsmassage en de hand/arm massage. Base Care Treatment | duur 60 minuten € 64,00 

Houd van je huid. Deze gezichtsbehandeling is gericht op huidverbetering en bestaat onder andere uit: epileren/waxen wenkbrauwen, onzuiverheden verwijderen en een huidverbeterende massage. 

Balance Treatment | duur 90 minuten € 90,50

 Ga je ervoor maximaal van je huid en jezelf te houden? Deze behandeling combineert maximale huidverbetering en ontspanning. Bestaat onder andere uit: hoofdhuid-oormassage, epileren/waxen wenkbrauwen, onzuiverheden verwijderen, een ampul vol hoogwaardige werkstoffen en een massage met optimale huidverbetering & ontspanning. 

 

 

 

 

 

 

Goldwell

Goldwell is een exclusief kappersmerk dat uw helpt om uw persoonlijke doelen te bereiken.

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan haarverzorging en haarstyling om aan uw behoeften te voldoen. Hét geheim van iedere geweldige look, iedere kleur, coupe en styling zijn dan ook de professionele verzorgingsproducten die jouw service compleet maken, want we gaan natuurlijk voor gezond & glanzend haar!

 

Daarnaast werken wij met een allesomvattend kleursysteem voor grenzeloze mogelijkheden. Van high-performance permanente kleuringen tot milde demi-permanente kleuringen, alles voor mooie, eenvoudig te bereiken kleurresultaten.

 

Dus bent u op zoek naar een mooi kapsel dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Ons team traint regelmatig onder leiding van topkappers op de laatste modelijnen en kniptechnieken.

Als u bij ons binnen stapt zeg dan eens niet “Doe maar weer hetzelfde”, maar daag ons uit. Wij geven u graag een goed advies!

 

Iets te vieren?
In onze salon bent u aan het juiste adres voor een feestelijk kapsel.
Of het nu trendy of klassiek moet zijn, wij hebben voor alle gelegenheden het perfecte kapsel.

 

 

Kleur is in!
De wereld van kleuren kent voor ons geen grenzen. Of het nu om een tijdelijk kleurtje gaat of om verven, coupe soleil, higlights, lowlights of balayage wij zijn er in gespecialiseerd.


Wij vinden het leuk om u te adviseren!

 

 

 

Mannen!
Ook voor mannen gaan wij veel verder dan alleen knippen.
Eerste grijze haartjes? Laat iedereen maar roepen: "Dat staat interessant". Wij hebben de oplossing om u uw jeugdigheid te laten bewaren. Grijp die kans!

 

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: